Olemme auttaneet seuraavia asiakkaita

s360 on erityisen pätevä SEO/SEM-yhteistyökumppani. Heidän keskittymisensä optimointiin kaikissa olennaisissa vaiheissa on varmistanut meille hyvät tulokset sekä SEO- että SEM-investoinneista. s360:lla on positiivinen ja käytännönläheinen asenne, mikä tekee yhteistyöstä nautinnollista, olimme sitten tekemisessä kenen tahansa työtekijän kanssa.

Lisbet Romstad Digimarkkinoinnin projektijohtaja

Voi olla vaikeaa löytää yritystä, jolla on sekä teknistä osaamista verkkomainonnassa että ymmärrystä yritysmaailmasta. Meille on tärkeintä, että ehdottamamme markkinointitoimenpiteet voidaan jäljittää lähtökohtiin saakka ja saamme kaikista foorumeistamme mahdollisimman paljon irti. s360 on lisännyt erityisesti Googlen ja Facebookin kautta saamiamme tuottoja.

Michael Friis CMO

S360 on työskennellyt FTF-A:n verkkomainonnan parissa suurella ammattitaidolla. Seuraamme myös yhdessä jatkuvasti tilanteen kehittymistä. Tämä dynamiikka on olennaista menestyksekkäälle toiminnalle verkkomedioiden kanssa. FTF-A valitsi s360:n yhteistyökumppanikseen, sillä heillä on käytössään ensiluokkainen verkosto.

Kim Hagen Myynti- ja markkinointipäällikkö

Haluatko sopia kanssamme keskustelusta, joka ei velvoita sinua mihinkään?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.